Impresszum | Előfizetés  
  2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
Trónok Harca
2018-04. szám

A legújabb technikai megoldásokat is felhasználva a Trónok Harca zeneszerzője, Ramin Djawadi elviszi a rajongóknak az óriási sikerű, Emmy-díj nyertes HBO show-t Hét Királyságon és hét évadon át egy új, magával ragadó élmény formájában. Ramin Djawadi vezényletével, nagyzenekarral, kórussal és

szólóénekesekkel 45 városban lesz látható a koncert Európában és Észak-Amerikában, többek között Londonban, Párizsban, Berlinben, Amszterdamban, Stockholmban, Prágában, New Yorkban, Los Angelesben, Chicagóban. A koncertkörút május 8-án indul Madridban, és összesen 20 várost érint Európában május és június folyamán. Az észak-amerikai kör szeptember 5-én kezdődik Vancouverben, és október 14-én zárul Torontóban. Budapest is része ennek az egyedülálló turnénak, május 18-án lesz látható az előadás a Budapest Arénában
A Game of Thrones Live Concert Experience új előadásai már a 7. évad zenéjét is tartalmazzák, csakúgy, mint a vadonatúj színpadképet, melyet lenyűgöző vizuális és a legújabb videotechnika egészít majd ki.
„A Trónok Harca élő koncertélményt eljuttatni a közönséghez egy álom valóra válása volt az év elején, amely egy három évvel ezelőtti ötletből jött létre – nyilatkozta Djawadi. – A produkció mérete és látványa a Westeros világát valóban magával ragadó módon kelti életre, és boldog vagyok, hogy ezt az élményt lehetőségünk van nem csupán az észak-amerikai rajongókkal megosztani, hanem most először átkelni az óceánon, és végre Európába is elvinni a show-t.”
A Trónok Harca élő koncertek Ramin Djawadi közreműködésével 2017 februárjában voltak láthatók Észak-Amerikában, három évvel azután, hogy az ötlet Djawadi fejéből kipattant. Az előadást a rajongók és a kritikusok egyaránt dicsőítették mint kihagyhatatlan látványosságot a sorozat rajongói számára.
Amennyire a Trónok Harca cselszövései és világa eseményekben gazdag, a sorozat népszerű zenéje ugyanígy együtt élt a rajongókkal a kezdetektől fogva, mivel a gondosan felépített dalok a karakterek közötti legfontosabb pillanatok érzelmi erejét hangsúlyozták, elképesztő mélységet kölcsönöztek a csatajeleneteknek, és életre keltették George R. R. Martin könyveit. Ramin irgalmatlanul népszerű főcímzenéje önmagában is azonnal a popkultúra részévé vált.
hirdetés

A budapesti koncertre belépők a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu. oldalán keresztül vásárolhatók. Kizárólag ülőjegyek kaphatók a Trónok Harca május 18-i élő koncertjére a Budapest Arénába.

Budapest Aréna
05. 18.


vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor