Kiállítások hat helyszínen a Pesti Vigadóban
2018. május 22. /

A Pesti Vigadóban hat helyszínen találkozhatnak a látogatók tárlatokkal, melyekhez gyakran rendelnek tárlatvezetéseket és kísérőrendezvényeket. Számos időszaki kiállítás költözik majd a Pesti Vigadó hat kiállítótermébe az elkövetkező hónapban. Vinczeffy László Fénytörések című

kiállításának képei hol spirituális jelképeket, hol pedig meseszerű já­té­kos­sá­got csempésznek a Vigadó falai közé. Berki Viola munkáinak különleges, titokzatos világa jelenik meg emlékező tárlatán. Képet kap­hatunk Salamin Ferenc építészetéről, valamint kamaratárlat ke­re­tében bemutatkoznak a 2016-2017. év MMA Képzőművészeti Ta­go­za­tá­nak művészeti ösztöndíjasai. És hogy mit takar a „Kert a városban” elnevezés? Kiderül májusban a Pesti Vigadóban.
A Pesti Vigadó és elődje, a Redoute történetét bemutató állandó kiál­lí­tás, a Pesti Vigadó Idővonal – a Pesti Vigadó története képekben várja az épület iránt érdeklődő látogatókat. A kiállítás az épület s azon keresztül a magyar és egyetemes történelem, kultúra egy-egy jelentős eseményét eleveníti fel.