Séta a dinoszauruszokkal – az igazi élmény
2019. március 13. /

A show Ausztráliából származik, ahol több évnyi tervezés és munkálatok után a Séta a di­no­szau­ru­szokkal – az igazi élmény 2007 januárjában kelt életre. Nem sokkal ezután az egész világot meg­hó­dította, rekord nézőszámmal minden országban. Az előadás 2010-ben Budapesten is látható
volt, hat telt házat produkálva a Budapest Arénában.
A dinoszauruszok még egyszer nemzetközi földekre barangolnak, miu­tán a világszerte elismert produkció, a Séta a dinoszauruszokkal – az igazi élmény című előadás idén visszatér az arénákba. A világ 250 országában összesen több mint 9 millió ember látta az előadást, amely tavaly júliusban az Egyesült Királyságban kezdte meg utolsó turnéját, hogy keresztülszelve Európát Magyarországra is megérkezzen, ahol április 19-21. között lesz látható a Budapest Arénában.
A 20 millió dolláros produkció felfrissítve, a legújabb technológiát is fel­hasz­nálva maradt a világ legnagyobb és legjobb dinoszaurusz show-ja, amely látványosan és érdekesen mutatja be a dinoszauruszok fej­lő­dé­sének változásait, a legújabb tudományos kutatásokra épülve. Ahogy a produkciót turnéztató Global Creatures igazgatója, Carmen Pavlovic mondta: „Egy új generáció áll készen arra, hogy láthassa ezeket az élet­nagyságú teremtményeket ebben az elképesztő és inspiráló előadásban, amelynek még mindig nincs párja sem méretben, sem minőségben.”
[kep3]
Az 1 óra 40 perces műsor a dinoszauruszok evolúcióját mutatja be, szinte filmszerű realizmussal, láttatva a dinoszauruszok közötti kölcsönhatásokat, hogyan alakultak a húsevő dinoszauruszok két lábon járó lényekké, és hogyan védekeztek a növényevők a sokkal gyorsabb ragadozók ellen.
A dinoszauruszok 200 millió éves regnálásából 9 faj mutatkozik be. Látható a Tyrannosaurus Rex, az ősi vidék réme, valamint a Plateosaurus és a Liliensternus is a triász korból, a Stegosaurus és az Allosaurus a jura korból, továbbá a Torosaurus és a Utahraptor a kréta korból. A legnagyobb dinoszaurusz, a Brachio­saurus 11 méter magas és 17 méter hosszú az orrától a farkáig.
Jegyek kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.
Budapest Aréna
Április 19., péntek, 19h
Április 20., szombat, 11 és 15h
Április 21., vasárnap, 15h

www.setaadinoszauruszokkal.hu
www.livenation.hu
www.dinosaurlive.com