Hab a tortán!
2019. december 04. /

Novemberben is folytatódik a Jurányi Ház Mese Habbal programsorozata, amely egész délelőttöt átölelő kikapcsolódást nyújt a családoknak. A 11 órakor kezdődő meseelőadásokat színes programok – kézműves foglalkozások, olvasókuckó és zenés baba-játszószoba – kísérik, a kávézó

pedig családbarát menüt kínál. November 10-én Kertész Erzsi Nem mese című meséje alapján indít kincsfelkutató expedíciót a Jurányiban Jordán Adél, Keresztes Tamás és kisfiuk, Keresztes Andor.
November 30-án a Pécsi Bóbita Bábszínház ugrik picit előre az időben, vízkereszt előestéjére: ideje leszedni a karácsonyfát! Ezen az éjszakán eljön az Apró Nép, hogy maradék szaloncukrot keressen. Úgy tartják, hogy legalább egyetlen szemet mindenképpen hagyni kell nekik, máskülönben elviszik, amit találnak – ilyenkor szoktak eltűnni a kisautók, műanyag katonák, kicsi játékszerek. Ennek az utolsó szem szaloncukornak ered a nyomába egy kisfiú és egy kislány, hogy a furcsa és varázslatos Karácsonyfa Birodalomba bekerülve teljesítse a küldetést és visszaszerezze az Elveszett Játékokat.

Jurányi Ház
11. 10. és 30., 11h