Karácsonyra különleges online programokat kínál a Kolibri Színház
2020. december 31. /

Többek között A karácsonyi rózsa legendája című csodálatos karácsonyi mesét és a Molnár Piroska főszereplésével látható, nagy sikerű Bors néni előadást is online műsorára tűzi a Kolibri Színház, hogy a családok az ünnepi időszakban se maradjanak „kolibris” színházi élmény nélkül.

[kep3]

A téli szünetben is folytatódik a Kolibri MobilMesék című napi online sorozat, amelynek keretében a Kolibri Színház művészei és vendégművészei naponta egy-egy mesével, verssel vagy dallal jelentkeznek, ame­lye­ket saját otthonukban, mobiltelefonnal vesznek fel. Az új, karácsonyi témájú mesékkel bővülő sorozatot a Kolibri Színház YouTube-csatornáján és Facebook oldalán láthatja a közönség hétfőtől péntekig minden nap este 6 órakor.


Az ingyenes mesesorozat mellett a teátrum az ünnepek alatt minden korosztály számára kínál online elérhető előadásokat, korábbi évadainak és futó repertoárjának legnépszerűbb produkcióiból válogatva. A tervek szerint többek között a Marék Veronika népszerű meséiből készült Kippkopp és Tipptopp, valamint Kippkopp gyerekei című előadásokat, a János vitézt, az Emil és a detektíveket, a Bekkanko, a grimaszdémont, a Köveket, továbbá a Bors nénit és A karácsonyi rózsa legendáját él­vez­hetik majd a nézők otthonuk barátságos melegéből.
Az online előa­dá­sokra jegyek az InterTicket (jegy.hu) rendszerén ke­resz­tül vá­sá­rol­hatók:
https://online-kolibriszinhaz.jegy.hu/#/event


A Kolibri Színház a normál jegyek mellett családi, illetve támogatói jegyet is elérhetővé tesz azok számára, akik ezúton kívánják támogatni a társulat további munkáját.