2057 – Személyes utópiák
2022. június 27. /

Immár negyedik éve rendezi meg a fiatal művészek tárlatát a MANK Galériában a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. Csaknem 100 pályázó mintegy 150 pályaművéből vá­lo­gat­va 24 fiatal alkotóművész munkái reflektálnak a június 11-ig nyitva tartó kiállításon a jövőbeli
személyes terek alakulására és a társas kapcsolatok minőségére is, vagy éppen elevenítenek meg olyan tárgyakat, melyek az elkövetkező időkben a hétköznapjaink részét is képezhetik majd.
2057 – Egy évszám a jövőből. Egy olyan évszám, melynek eléréséhez pontosan annyi időnek kell eltelnie, mint amennyit már a pályázók szü­le­tésük óta megélhettek. Talán nem is tűnnek olyan távolinak a 2050-es évek. Mégis sokan már most egy olyan évtizednek jósolják, mely fordulópontot jelent majd az emberiség életében. A MANK Galériában a kiállítás címével azonos pályázat kiírása és zsűrizése során egy olyan tárlat valósult meg, melyben a 35 év alatti művészge­ne­ráció osztja meg a látogatókkal a jövőt illető meglátásait és érzéseit.

MANK Galéria Szentendre, Bogdányi u. 51.
06. 11-ig