Karácsonyi kínálat a MúzeumShopban
2022. december 15. /

Különleges külföldi könyvválogatással készült idén a MúzeumShop a karácsonyra. Tökéletes vá­lasz­tás a webshopjuk, ha igazán egyedi és izgalmas könyveket keresünk, hiszen sok olyan kiad­ványt szerezhetünk be náluk, amit nem lehet megtalálni bármelyik könyvesboltban. A szigorúan
[kep3]
vett művészeti könyvek mellett azonban sok könynyedebb és szórakoztató könyv közül is válogathatunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az olvasmányos regényektől kezdve a humoros meme gyűjteményen át egészen az akadémikus szakkönyvekig, tényleg bármit megtalálhatunk.
A Szépművészeti Múzeumban megrendezett El Greco kiállításhoz pedig csodálatos termékcsaláddal ké­szül­tek, melyet a fekete-arany kombináció jellemez, igazán elegáns és ízléses darabok készültek. A leglátványosabb talán a kézfejeket, valamint angyalszárnyat ábrázoló kollekció, melyből vászontáskák, pólók és füzetek is készültek. Tökéletes kiegészítői lehetnek a kiállítási katalógusnak. A termékeket a Szép­mű­vészeti Múzeumban található üzletükben és webshopjukon is meg lehet vásárolni, ráadásul, ha 15000 forint felett vásárlunk online, ingyenesen szállítják ki a csomagot.