Kaleidoscopio Italia 2014 – Olasz Kultúrintézet, október 17–19.
2014. október 25. /

A kultúra nem csupán múltunk része, hanem jelenünké is. A kultúra és a Made in Italy pedig nem egymástól különböző, sokkal inkább két egymást kiegészítő valóság. Ennek jegyében nyitja meg kapuit immár harmadik alkalommal az Olasz Kultúrintézet – a Magyarországi Olasz

Nagykövetség pat­ro­ná­lá­sá­val és az ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet, valamint a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara együttműködésével –, hogy nagy múltú épületének falai között egy hétvége alatt bemutassa Olaszországot, kulturális, nyelvi, gazdasági, turisztikai és gaszt­ro­nó­miai szempontból.
Három napon keresztül a Belpaese ízei, hagyományai és al­ko­tó­e­re­jé­nek sokféle megnyilvánulása lesz a középpontban, a közönség számos kulturális és gasztronómiai eseményen vehet részt, ezenkívül gyermekfoglalkozások, vetítések és nyereménysorolás várja az ér­dek­lő­dő­ket. A Kaleidoscopio Italiát azzal a meggyőződéssel rendezik meg, hogy a budapesti olasz jelenlét a két nép barátságának jegyében szilárdult meg, amely barátság egy gazdaságilag és kulturálisan gazdag múltban gyökerezik.

További információ:
Olasz Kultúrintézet (VIII., Bródy S. u. 8.)
Tel.: +36-1/483-2040
info.iicbudapest@esteri.it