Szentpéteri Csilla és Vásáry André koncertje
2015. január 13. /

Két nagyszerű művész, a magyar zenei paletta elismert alkotói – a temperamentumos, virtuóz zongoraművész és a kristálytiszta hangú, lírai férfiszoprán – örömzenélésének lehetnek részesei azok, akik a december 13-án a Kölcsey Központban megrendezésre kerülő adventi jótékonysági

koncerten részt vesznek. A művészek sokszínű repertoárjában a klasszikus zene artisztikus eleganciája találkozik a latin zenék pezs­gő ritmusával, a jazz játékosságával, a rockballadák elementáris ener­giá­jával. A zene számtalan halmazállapotát bemutató programból nem hiányoznak az adventi várakozás ün­ne­pi hangjai és Vásáry André népszerű operaáriái, filmbetétdalai sem, Szentpéteri Csilla át­i­ra­tai­ban.
A kifejezetten ezekre a zenékre kreált egyedi látványvilág hang­sú­lyos kiegészítője a produkciónak, így az esztétikai élmény is hoz­zá­já­rul ahhoz, hogy az este – ame­lyen a Szentpéteri Csilla Band működik közre – a zene kivételes ünnepévé váljon.
Az előadás jótékony célokat is szolgál. Az Árpád téri református templom tornya egy nyertes pályázatnak köszönhetően megújulhat, azonban a templombelső is renoválásra szorul. A Debrecen-Árpád téri Református Egyházközség ezen munkálatok elvégzésére további támogatásokra vár, s most ezen cél érdekében fogott össze Szentpéteri Csilla és Vásáry André is.

Debrecen, Kölcsey Központ
12. 13., 19h