Gábriel-show
2015. május 01. /

Farkas Gábor Gábriel életében az elmúlt 15 évben a budapesti Moulin Rouge nemzetközi hírű nyitó revüjének konferanszié-főszerepét több nagy musicalszerep (Cabaret, Godspell, Avenue Q), számos nemzetközi fesztivál (cirkusz, színház, film, jazz) és rengeteg telt házas koncert követte

határon innen és túl. A MOM Kulturális Központban április 18-án a magyar show műfajának egyik legjelentősebb alakja zenekarával visszarepít bennünket a boldog békeidők hangulatába, és a magyar és amerikai könnyűzene klasszikussá vált dalaiból ad áttekintést. Az Ajándék című, 2014-ben megjelent első nagylemezén szereplő dalok mellett olyan előadók nagy slágereit kínálja eredeti stílusában, mint Frank Sinatra, Liza Minnelli, Tony Bennett vagy Máté Péter és Szécsi Pál. Persze a tánc és egy-egy paródia sem maradhat el.
Gájer Bálinttal és Csobot Adéllal is találkozhatunk az est folyamán, hiszen sztárvendégként olyan kollégákat hívott meg, akikkel bár ha­sonl­ó műfajban dolgoznak – és akár riválisoknak is hihetnék őket –, a legnagyobb harmóniában tudnak együttműködni.

MOM Kulturális Központ (XII., Csörsz u. 18.)
04. 18., 20h