Superstereo Feat. Dé – Bent a neved
2015. június 24. /

Laskai Viktor (Superstereo, a Péterfy Bori és a Love Band korábbi dobosa) egy éve állt össze Darabos Dávid énekessel, azóta pedig állandó formációként bontogatják szárnyaikat a hazai elektronikus zene piacán. Bent a neved című számuk országosan nemrég debütált országos és

vidéki rádiókban. A srácok most is Tariska Szabolcs szövegíróval dol­goz­tak a dalon, a Bent a neved című szám születéséről, Laskai Viktor mesélt:
„Ez egy régi dal, ami már évek óta demo verzióban hevert a gépemen. Dének meg Szabinak mindig is tetszett, többek közt az ő hatásukra is készült el. Legjobbkor jött, kicsit meguntam a house-os vonalat, amiből már van öt dalunk, ebből kettő már publikus. A klip Szabi ötlete volt, a roncstelep és szerelmespár. Úgy akartuk megmutatni ezt az állapotot, mint a jin és jang vagy a hideg-meleg állapotot, hiszen van a szerelemnek egy rózsaszín világa és egy emésztő hiánya. A rendező és a vágó Gráf Péter volt, ez volt az első közös munkánk, és nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.”

facebook.com/superstereofeatde