Csalogány család
2015. október 06. /

Jack zongorista, énekes, show-műsora van, amelyben Maggie-vel énekel. Maggie tehát Jack színpadi partnere és jó barátja. Ám szeretne az életében ennél fontosabb szerepet is betölteni. Jack különben színházi családból került a pályára.

Anyja és apja – Beatrice és Charlie – ötven éve partnerek az életben és a színpadon. Most éppen visszavonulásuk utáni idejüket akarják tartalommal megtölteni. Ebben Jackre is számítanak. Megjelenik még Graham is, akinek a státusát még bonyolultabb leírni. Ő ennek a nagyon kedves, szeretetre méltó, de néha elviselhetetlenül önző és hisztis színházi családnak az ideális közönsége. Szereti és ki­szol­gálja őket, igyekszik megoldani a felmerülő, életbevágó vagy apróbb hétköznapi problémáikat. Tulajdonképpen mindenki szeret itt min­den­kit, csak ezt nagyon nehéz kimutatni. Annál már csak elviselni ne­he­zebb. Csalogányok ők, akik este énekelnek, és ezzel örömet igye­kez­nek szerezni másoknak Az előadásban pedig Jack zenél és énekel, olykor így tesz a többi szereplő is. Remélhetőleg nem csak a maguk, a nézők nagy örömére is.
Peter Quilter komédiáját Kőváry Katalin rendezi. Szereplők: Gesztesi Károly, Bacsa Ildikó, Voith Ági, Székhelyi József, Széles Tamás. Zene: Gesztesi Máté. Díszlet: Juhász Kata, jelmez: Tordai Hajnal.
Karinthy Színház
Bemutató: 09. 25., 19h