Hölgyek a palackon – borásznők kóstolója
2016. március 29. /

A belvárosi Erzsébet Hotel oldalában működő Judy’s Wine Bar rendszeresen tart kóstolóesteket borászok meghívásával, nőnap alkalmával viszont nemcsak a borok, hanem a hölgyek is előtérbe kerülnek. Március 9-én a borbár háziasszonya, Simon Judit borásznő egy nem mindennapi

eseményt szervez, melyen négy kiváló hazai pincészet tételeit kós­tol­tat­ja, tisztelettel adózva egy férfias szakma női képviselőinek. Az ország különböző területéről származó borokban az a közös, hogy mindegyiket borásznő alkotta meg: Árvay Angelika, Babarczi Zsu­zsan­na, Jekl Flóra és a Pfneiszl lányok palackjai kerülnek a pultra.
Az este során Simon Judit arra vállalkozik, hogy a borásznők mun­ká­já­nak és személyiségének bemutatásával a vendégek megismerhessék a bor egy másik arcát. A szőlő telepítésétől kezdve a technológiai ismereteken át hogyan gondolkodik egy, illetve nem is egy nő a borkészítésről, s az ízélményen túl mi az üzenetük a palackba került tételeknek. A 18 órakor kezdődő programra ingyenes a belépés, a borsor egyenként vagy all-in árban is végigkóstolható.