Circussimo!
2016. május 05. /

A Fővárosi Nagycirkusz Circussimo! című nyári szezonműsora évtizedek óta nem látott szenzáció, cirkusz felsőfokon! A világ négy földrészéről igazi klasszisok érkeznek a Városligetbe. A műsor sztárjai között üdvözölhetjük az Egyesült Államokból érkező Farfan Troupe-ot,

amely világpremiert jelentő, korábban soha nem látott kereszt tra­péz­ak­ro­ba­ta produkciót mutat be a cirkusz kupolájában. Ez a fantasztikus szám lesz jövőre a világhírű amerikai Ringling Bros. and Barnum & Bailey Cirkusz attrakciója.
A közönség megcsodálhatja továbbá a világ legnagyobb cirkusz­vál­la­la­ta, az orosz Roszgoszcirk fesztiváldíjas szuperprodukcióját, a Szkokov hintacsoportot, 8 gyönyörű artistanő fellépésével. A műsor további sztárjai: először Európában a lenyűgöző, 12 tagú kínai Shandong lábikária- és ugrókötél-csoport, a csodálatos, etióp Rich Metiku a sok­szo­ros fesztiváldíjas kaucsukszámával és a világhírű Kínai Cir­kusz­fesz­ti­vá­lon bronzdíjat nyert ukrán Duo Splash (trapéz). A látványos produkciók, világsztárok mellett láthatók lesznek fókák, akrobaták, zsong­lő­rök, görkorcsolya-virtuózok és a nagyszerű olasz bohóc, Mister Lorenz.

Fővárosi Nagycirkusz
Premier: 04. 04., szombat, 19h