Váltson bérletet a Budapesti Operettszínházba a Kalandok Évére!
2016. augusztus 01. /

Kaland az élet! Váratlan események, izgalmas helyzetek, nehéz és könnyű pillanatok váltják egymást. Szerelmek, társadalmi események jönnek-mennek, így aki hagyja magát belemerülni az események sodrásába, nem unatkozik!

A színház világa sem kivétel, miközben a Budapesti Operettszínház egyre izgalmasabb és érdekesebb darabok bemutatását tervezi, nem panaszkodhatnak a különleges helyzetek hiányára sem.
A Kalandok Évében igazi színháztörténelmi kaland lesz a korábbi Moulin Rouge épületének visszacsatolása az Operetthez. Az egykori legendás Somossy Orfeum építészeti megoldásaihoz részben vissza­tér­ve, a két színházterem előcsarnokának összenyitásával hangulatos kávézó nyílik, az orfeum nagytermét pedig Kálmán Imre Teátrum néven kamara játszóhelyként nyitja meg a színház 2017 januárjában. A be­mu­ta­tók is sokféle kalandot ígér­nek! Történelmi kalandot, még­hoz­zá veszélyes és sorsdöntő időt idéz Kocsák Tibor és Miklós Tibor – Tábori György regénye alapján készült – gyönyörű musicalje, amely az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójának tisz­te­le­té­re kerül bemutatásra, Lady Budapest címmel. Tragikus kimenetelű, életveszélyes kapcsolatokba bonyolódnak a kortárs operabemutató, Beischer-Matyó Tamás Kreatív kapcsolatok című művének hősei. Szerelmi kalandokról az egyik legismertebb és legközkedveltebb Lehár-operett, A víg özvegy mesél majd, a legromantikusabb kalandot pedig a legendás musicalklasszikus, az Ének az esőben ígéri fer­ge­te­ges táncokkal és vérpezsdítő zenével.