Töltött Hold Gasztrovíkend
2017. február 16. /

Második alkalommal szerveznek téli evőhétvégét a Belvárosi Piacon, idén február 24-26. között kóstolhatunk bele jobbnál jobb vendéglők, termelők és a piaci üzletek izgalmas kínálatába.
A Töltött Hold Gasztrovíkend elnevezésű rendezvényen az ország neves és még kevésbé ismert, de jellemzően regionális, helyi alapanyagokra építkező éttermei, valamint vendégtermelők is részt vesznek. A bemutatkozás, vagyis a főzés és árusítás egy-egy közösségi standon történik, miközben a Piac állandó üzletei és vendéglátóhelyei is nyitva tartanak. A Séf utcája, a MoszkvaTér, a Buja Disznók, a Panificio il Basilico, a Steamboo, a Kobe Sausages, a Kandalló Market, a Fritu, a Sparhelt és a többiek megszokott választékuk mellett meglepetésfogásokkal is készülnek.
[kep3]
A pénteken és szombaton 11–22 óra között, vasárnap pedig 11–16 óra között zajló, ingyenesen látogatható esemény már a Hold utcai bejáratnál kávéval, kürtőskaláccsal és bográcsban főtt halászlével fogadja az érkezőket. Bent az épületben pedig igazi nyüzsgő, pezsgő hangulatra számíthatunk a földszinten és galérián egyaránt.