Szentpéteri Csilla & Band Cegléden – Temperamento
2017. május 25. /

Pest megyében egyedülállóan csak Cegléden lép fel Szentpéteri Csilla és zenekara! Nagyszabású, komplex zenei és vizuális élményt nyújtó, temperamentumos, dinamikus, mediterrán hangulatú, lélegzetelállító látványvilággal megszerkesztett, 90 perces, szórakoztató
koncertshow. Bravúros hangszerpárbajok, kitűnő muzsikusok, 4 db LED-falon zenére komponált filmek, izgalmas vizualizációk láthatóak fényjáték kíséretében. A művek között színes, érdekes anekdoták hangoznak el a nagy zeneszerzőkről, utazásaikról, a világ kis és nagy dolgairól. Vivaldi, Rossini, Paganini, Liszt, Brahms, Beethoven, Mozart, Monti és mások ismert melódiái a XX. és XXI. század stílusaiban. Klasszikusok mai hangszerelésben, Szentpéteri Csilla átiratában, ötvözve a jazz, blues, latin, bossa nova, világzenei műfajokkal és saját szerzeményekkel.
Zenekar: Kormos János – gitár, Kovács Ferenc – jazztrombita, hegedű, Takács Márton –percussion, Szendőfi Balázs – basszusgitár, Kovács Norbert – dob. A zenekar kiegészül ceglédi zeneiskolai diákokkal, a Ceglédi Rocksuli ifjú tehetségeivel és a Patkós Irma Művészeti Iskola táncosaival.

05. 14., 19h
Cegléd, Kossuth Művelődési Központ
Jegyárak: 2600, 3100, 3900Ft
Infó: www.cegledikultura.hu, 06-53/505-041