Ez tényleg Prima!
2017. augusztus 11. /

A Molnár Dixieland Band és zenész sztárvendégei idén nyáron egy valódi zenei ínyencséggel készülnek a Városmajor közönségének. Kivételes tematikus koncertjükön nemcsak Louis Prima, Grammy-díjas amerikai zenész muzsikáit dolgozzák fel, hanem a számok között végigkövethetjük
az énekes, színész, dalszerző és trombitás izgalmas és rejtélyekkel teli életútját is.
Prima olasz bevándorló családba született. Ifjúkorában hegedült, majd trombitálni kezdett. Első zenekara a New Orleans Gang volt. Leg­nép­sze­rűbb száma a Buona Sera, amely lassan 60 éve szerepel a világslágerek között. 1936-tól jelentek meg lemezei. Mindig követte az aktuális kordivatot: míg a 20-as években New Orleans-i jazzt játszott, a 30-as években már a swing volt a repertoárján. A 40-es években big banddel lépett fel, az 50-es években a szalonzenét favorizálta, végül a 60-as években elérkezett a rockhoz.
Ennek a világsztárnak a rendkívül színes, változatos zenei világát, valamint életének momentumait idé­zi meg a swinges hatású öröm­ze­nét játszó, sugárzó stílusáról és harsány hangvételéről ismert Molnár Dixieland Band, amely 1964-es megalakulása óta az ország különböző színpadainak állandó vendége.
A dalokat az egyre érettebb, méltán népszerű Gájer Bálint énekli, a műsor másik meglepetése pedig a kiváló trombitás-showman, Lázár István, aki hangszeres játékával és énekével szórakoztatja a közönséget. A műsor női sztárvendége, Koós Réka Prima partnerét és feleségét, Kelly Smitht kelti életre.

Városmajori Szabadtéri Színpad
08. 12., 20h