Lengeszakácskönyv
2017. október 02. /

A Lengemesék nádi világának gasztronómiai ínyencségeit gyűjtötte szakácskönyvbe Berg Judit és a recepteket kidolgozó Nagy Tünde.

A két újdonsült séf annyi csalást azért belecsempészett a cse­me­ge­gyár­tás­ba, hogy az emberek ízlésére szabta az alapanyagokat: hínár, alga, békalencse és moszat helyett inkább borsóból, zöldfűszerekből, bébispenótból vagy épp medvehagymából készítettek ínycsiklandó finomságokat. Persze azért a lengereceptek között akad néhány ke­vésbé egészséges, igazi gyerekcsemege is: lengesütik, bu­li­cse­me­gék, lekvárok, no és persze Vilkó kedvenc itala, a bodzaszörp. Az ételkészítéshez vizuálisan Timkó Bíbor csinál kedvet. Nem csak gyerekeknek.

Sanoma Kiadó
64 oldal / 3600 Ft