Impresszum | Előfizetés  
  2024. április 16., kedd
Csongor

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
Színházak Éjszakája 2018
Vesd bele magad idén is az évadnyitó színházi forgatagba!

2018-08. szám

Jártál már egyetlen éjszaka alatt 31 budapesti helyszínen? Mit szólsz, kihívás elfogadva? Akkor készülj, mert 2018. szeptember 22-én a főváros egyik legmenőbb kulturális programjára várunk!

Ha képtelen vagy élni a színpaddeszka illata nélkül, és ebben a pillanatban is tisztán hallod az összezáródó bársonyfüggöny susogását, akkor vesd bele magad velünk egy kalandos éjszakába! Persze akkor is várunk, ha fogalmad sincs, mit lehet a színházon ennyire szeretni… Kapd nyakadba a várost, és mi megmutatjuk neked, mitől olyan ellenállhatatlan a budapesti színházi élet.
A Színházak Éjszakáját ebben az évben is azért szervezzük, hogy ezen a különleges alkalmon igazán közvetlenné tegyük a közönség és az alkotók kapcsolatát. 31 színház csatlakozott az évadnyitó színházi fesztiválhoz, mely Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával valósul meg 2018. szeptember 22-én, szombaton.
Hetedik alkalommal is elképesztő programkavalkáddal várunk, délutántól egészen másnap hajnalig. Lesznek nyílt próbák, kulisszajárások, színházi városséták, közönségtalálkozók, interaktív élmények, tánc, zene… Az idei év újdonsága, hogy a nézők jobban megismerhetik az intézmények színházpedagógiai tevékenységét. A szervezők arra kérték a részt vevő színházakat, készüljenek játékos, interaktív, beavató programelemekkel, hogy közös élménnyé, valódi találkozássá váljon a játék.
Ezek után már csak azt lesz nehéz eldönteni, milyen útvonalon haladj. Azt ugyanis garantáljuk, hogy egyik programból sem szeretnél majd kimaradni! Csatlakozz a szupercsapathoz, amely rekordidő alatt járja be Budapest színházi tereit, egy felejthetetlen hangulatú éjszakán!

Karszalagvásárlás:
A Színházak Éjszakájára az elővásárlás során 20% kedvezménnyel válthatod meg karszalagodat, kizárólag online, a www.szinhazakejszakaja.hu, valamint a jegy.hu oldalon. Szeptember 3-tól a színházak jegypénztáraiban is lesz erre lehetőség, akkor viszont már teljes áron.
hirdetés


RÉSZT VEVŐ SZÍNHÁZAK LISTÁJA: Átrium, Baltazár Színház, Bethlen Téri Színház, Budapest Bábszínház, Budapesti Operettszínház, Dumaszínház, Erkel Színház, Hatszín Teátrum, Játékszín, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Karaván Színház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Magyar Színház, Momentán Társulat, Ódry Színpad – Színház- és Filmművészeti Egyetem, Örkény István Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon Arts & Café, RS9 Színház, Stúdió K Színház, Szkéné Színház, Trafó, TRIP, Turay Ida Színház, Újszínház, Vidám Színpad, Vígszínház.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS RÉSZLETES PROGRAM:
Honlap: www.szinhazakejszakaja.hu
Facebook: facebook.com/szinhazakejszakaja
Instagram: instagram.com/szinhazakejszakaja

vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor