Impresszum | Előfizetés  
  2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
Folyamatos online műsorral várja nézőit a Kolibri Színház
2021-03. szám

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház 2020 novemberében, a járványügyi korlátozások nyomán, újraindította Kolibri MobilMesék elnevezésű, a múlt tavaszi színházbezárások óta nagy sikerrel futó napi online sorozatát, hogy a nézők a kényszerszünet alatt se maradjanak „kolibris” színházi

élmény nélkül. A kezdeményezés keretében a teátrum művészei és vendégművészei naponta egy-egy mesével, verssel vagy dallal je­lent­keznek, amelyeket saját otthonukban, mobiltelefonnal vesznek fel. A MobilMesék a Kolibri Színház YouTube csatornáján és Facebook ol­da­lán láthatók hétfőtől péntekig mindennap este 6 órakor.
Az ingyenes mesesorozat mellett a teátrum hétvégenként hoz­zá­fér­he­tővé teszi felvételről legnépszerűbb előadásait, új bemutatóit pedig élő internetes közvetítés formájában viszi el a nézők otthonába.
Bőven lesz miből válogatni ápri­lis­ban is, hiszen a Kolibri Színház továbbra is sok nagyszerű előa­dás­ból álló, változatos online prog­ra­mot kínál – minden korosz­tály­ra gondolva, az ovisoktól a kisiskolásokon át a kamaszokig. A műsorban olyan újdonságok is szerepelnek, mint a Dániel András nagy sikerű meséiből készült Egy kupac kufli, a Gimesi Dóra színdarabjából, Kuthy Ágnes rendezésében színpadra állított Emma csöndje című ja­nuá­ri bemutató, valamint a Mágikus állatok iskolája új, többkamerás felvétele. A közönség emellett olyan legendás előadásokat is meg­néz­het, mint a Macska voltam Londonban, az Emil és a detektívek vagy a Locspocs, a kis tengeri szörny. A legkisebbek ismét találkozhatnak Marék Veronika népszerű gesztenyehőseivel a Kippkopp és Tipptopp, valamint a Kippkopp gyerekei bábjátékokban, míg az ifjúsági korosztályt a Cyber Cyrano, a Rövidzárlat és a Kövek című előadások szólítják meg. Április 11-én, a magyar költészet napján az Ad Libitum együttes Cseh Tamás-emlékkoncertjét láthatja felvételről a közönség.
A tavaszi szünetben, az otthon maradó gyerekek – és szüleik – kedvében járva, a Kolibri Színház hétköznap is sugározza streamelt előadásait, hétvégénként pedig három különböző produkcióval várja a nézőket.
hirdetés

Az online előadásokra jegyek az InterTicket (jegy.hu) rendszerén keresztül vásárolhatók, az online-kolibriszinhaz.jegy.hu/#/event oldalon. A Kolibri Színház a normál jegyek mellett családi, illetve támogatói jegyet is elérhetővé tesz azok számára, akik ezúton kívánják támogatni a társulat további munkáját.




vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor