Roger Waters – Us + Them
2018. Április 10. /

Roger Waters 2018-ban visszatér Európába vadonatúj, Us + Them turnéjával, melynek programja a klasszikus Pink Floyd dalok mellett néhány új nótát, valamint szólókarrierje legnagyobb sikereit tartalmazza majd.
[kep3]
Az Us + Them a művész elképesztő pályafutásából szemezget, amely egyaránt tartalmazza a legnagyobb Pink Floyd albumok dalait (Wish You Were Here, The Wall, Animals, The Dark Side of the Moon) csakúgy, mint új lemeze, az Is This the Life We Really Want? szerzeményeit. A turné nem véletlenül az 1974-es dal, az Us And Them után kapta a nevét, amely a Pink Floyd egyik legsikeresebb albumán, a The Dark Side of the Moonon jelent meg.
„Egy teljesen új show-val indulunk útnak – fogalmazott Roger Waters. – Karrierem különböző időszakainak keveréke lesz, a Pink Floyd évektől egészen az új albumig. Megközelítőleg 80% lesz a régi és 20% az új, de az egészet összekapcsolja egy általános téma. Nagyon jó kis show lesz, megígérem. És a leg­lát­vá­nyosabb, amit valaha csináltam.”
Roger Waters legendás lenyűgöző élő koncertjeiről, amelyek a rajongóknak óriási élményt jelentenek a magas színvonalú, csúcstechnológiájú audiovizuális produkcióval és a lélegzetelállító quad hangzással. Az ígéret szerint az új turné sem lesz kivétel, több hónapos aprólékos tervezés után elkészült a show, amely a közönséget egy különleges zenei utazásra viszi minden este.
A Roger Waters – Us + Them a művész első európai turnéja az óriási sikerű, 2010-ben indult The Wall Live koncertkörút óta, amelyet több mint 4 millió rajongó látott a 219 előadás egyikén, és azóta is a leg­si­ke­re­sebb szólóművész turné a zenetörténetben.
A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül kaphatók. Az 5 különböző ülő-, az álló- és a limitált számú kiemelt állójegy mellett VIP csomagok is megvásárolhatók a május 2-i koncertre.

További infó:
https://rogerwaters.com
www.livenation.hu
www.ticketpro.hu

Budapest Aréna
05. 02.