Új albumával tér vissza Magyarországra a bluesrock-legenda, Joe Bonamassa!
2018. augusztus 11. /

Az amerikai énekes-dalszerzőt és nem mellesleg gitárvirtuózt jelölték már Grammy-díjra, lemezei sorra a Billboard listán landolnak, de töltötte már meg a Royal Albert Hallt is. Június 14-én új lemezével tér vissza hazánkba!
Ha valakire, akkor Joe Bonamassára tökéletesen illik az ösztönös zseni jelző. Mindössze négyéves volt, mikor először gitárt ragadott, hatévesen pedig már Jimi Hendrix Vodoo Child című dalát játszotta rajta. Még a tizenkettedik életévét sem töltötte be, amikor színpadra állhatott B. B. King előtt, két évvel később pedig Miles Davis fiával, Erinnel és a Doors-gitáros Robby Krieger fiával, Waylonnal alapította meg Bloodline nevű zenekarát.
Első szólólemezét 2000-ben jelentette meg A New Day Yesterday címmel, és a Billboard blues-album listájának kilencedik helyén lan­dolt. Innentől pedig nem volt megállás. Lemezei sorra a Top 10-be kerültek, és már nemcsak a blues-listán, hanem az általános Billboard 200-as listán is egyre jobban szerepeltek. Joe Bonamassát a szakma és a közönség is a tenyerén hordozza, a rangos Guitar Player Magazine olvasói például kétszer választották az év bluesgitárosának, de Beth Hart amerikai énekesnővel közös kollaboratív feldolgozáslemezét Grammy-díjra is jelölték.
Joe Bonamassa és a neves zenészei legutóbbi, 2016-os sikerlemezüket, a Blues of Desperationt és persze a legnagyobb blues-klasszikusokat hozzák magukkal június 14-én a Budapest Parkba.

Budapest Park
06. 14.