Indián nyár a Budapest Parkban – szeptember végéig várja a látogatókat a szórakozóhely
2019. augusztus 13. /

Az idei évadát Planet 8-re keresztelő szabadtéri szórakozóhely vadonatúj arculattal és új helyszínekkel vágott neki nyolcadik szezonjának. Talán még soha ennyi világsztár nem fordult meg egymás után a Budapest Park Nagyszínpadán, de a sornak még korán sincs vége.

Augusztusban olyan hazai előadók, zenekarok lépnek fel, mint a Belga, a Kiscsillag, a Magna Cum Laude, jubileumi albumát hozza a Ganxsta Zolee és a Kartel, a végső döntőhöz érkezik a Fish és a Supernem bandaháborúja, karneváli hangulatot varázsol Horváth Ta­más, születésnapot ünnepel az Animal Cannibals és a Bohemian Betyars is, összefognak a Rapgalaxis őrzői, azaz Krúbi, Kapitány Máté, Lil Frakk, Mikee Mykanic és Saiid, de koncertezik még az Anna and the Barbies, a Follow The Flow és a Kowalsky meg a Vega is.
A hónap első vasárnapján ismét a gyerekek buliznak, érkezik ugyanis az ingyenes Pöttömkert rengeteg mókával és Rutkai Bori Bandájának koncertjével. Persze a felnőtteket sem kell félteni, ugyanis minden koncert után kifulladásig várják őket a Budapest Park afterpartyjai. Augusztusban is három tánctérrel és rengetegféle műfajjal az altertől az r’n’b-n át a latin ritmusokig találkozhatnak 22 órától a vendégek, de kifejezetten az ismerkedésnek dedikált buli is lesz Match Party néven.
Új exkluzív helyszínnel is találkozhattok a Budapest Parkban. A Mastercard, Mercarius és Takarék Skyboxa mellé ugyanis egyedülálló módon szezon közben egy negyedik exkluzív helyszín, az iStyle Skybox is megépült.
A folyamatosan megújuló Budapest Park tehát szeptember végéig változatos programokkal és ezer arcával várja a látogatókat – a szezon végéig ráadásul még számos koncertet jelentenek be. A részletes programért látogass el a budapestpark.hu weboldalra!