Kisfaludy Színházi Esték Balatonfüreden
Június 29. – augusztus 31.

2021. július 10. /

A Kisfaludy Színház egész évben magas szakmai színvonalú gyermek és felnőtt előadásokat, koncerteket szervez Balatonfüreden. 2021 nyarán is kiváló művészekkel és közkedvelt gyer­mek­előadásokkal, koncertekkel várja nézőit. A Kisfaludy Színházi Esték sorozat nyitóelőadásaként a
Budapesti Operettszínház nagyszabású gáláját láthatja a közönség június 29-én.

Három házaspár. Két hely. Két idő. E között kell ugrálni, különben baj lesz.

Július 1-jén a Hogy szeret a másik című előadás látható, amely a győri Vaskakas Bábszínház, az Orlai Produkciós Iroda és a FÜGE Produkció együttműködésében jött létre.

Július 4-én Stephen Sachs amerikai szerző végtelenül szórakoztató, lebilincselő vígjátékát tekinthetik meg, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek, mint Hernádi Judit és Gálffi László. A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert. Július 16-án a balatonfüredi Anna Grand Hotelben látható Hernádi Judit és Gálffi László tolmácsolásában.

A legkisebbekhez Vackor érkezik július 2-án a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ Szabadtéri Színpadára. Főhősünk egy esetlen, de nagyon bájos kis maci, aki egy kora őszi napon elcsatangol, s egy öreg fa árnyékában leheveredve boldog álmodozásba merül.

Július 19-én Horgas Eszter születésnapi Simply the best koncertjén Falusi Mariann és a ClassJazz Band működik közre.

Július 23-án a Gyógy téren Dés László Legyen úgy koncertjét hallgathatják, melyen vendégként Básti Juli és Nagy Ervin is fellép.

A Zorán-nagykoncertek mindig ünnepi alkalmak mind a művész, mind a közönség számára. Augusztus 19-én is biztosak lehetünk benne, hogy a magas színvonalú zenei élményt ezúttal is a legkiválóbb zenészekből álló csapat garantálja.

www.kisfaludyszinhaz.hu, www.kultura.balatonfured.hu