Szerelem a járvány idején
2022. március 16. /

A mindig újat kereső pécsi szimfonikus zenekar, a Pannon Filharmonikusok évek óta olyan minőségű zenei programot, nagyszerű fellépőket és kiegészítő műsorokat ajánl, amelyek a Valentin-napi hangversenyeit meghatározó eseménnyé emelik, és mindig telt házzal futnak.

Február 14-én 19 órakor a Kodály Központ ismét megnyitja díszbe öltöztetett hangversenytermét a közönség előtt. Az elsöprő sikerű ABBA koncertek után Vass András, a Pannon Filharmonikusok állandó karmestere a legendás, 2022-ben épp 80 éves Barbra Streisand dalainak szimfonikus hangszerelésébe fogott, hogy a szerelmesek napján a többszörös Oscar-, Golden Globeés Grammy-díjas színésznő és énekesnő slágereit élvezhessük úgy, ahogy még soha. Streisand azon kevesek közé tartozik, aki egyszerre rendelkezik színészi és énekesi teljesítményéért is Oscar-díjjal, és az USA-ban a legtöbb albumot eladó női előadóművész. Kiknek a hangján szólalnak meg a dalai? Ezt most még titokban tartja a zenekar, ez is a megle­petés része!
A zenekar jubileumára készült parfümről, Bálint Csaba parfümőr alkotásáról azonban már lehullt a lepel, a női és a férfi illattal is megismerkedhet a szerelmes koncert közönsége. Egyedülálló és minőségi élmény nem csak pécsieknek, akár karácsonyi ajándékba is átadható koncertjegy formájában. Tájékozódjanak a pfz.hu weboldalon!

Pécs, Kodály Központ
02. 14., 19h