Közelebb a közönséghez a Várkert Akusztikkal
2022. február 09. /

Várkert Akusztik néven indul új zenei sorozat a Várkert Bazárban, ahol februártól a megszokott nagykoncertek mellett a bensőséges zenei hangulatok kedvelői is otthonra lelnek.

Népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból és feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel a színpadra, hogy hangszereikre kon­cent­rálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.
A sorozatban elsőként február 3-án Mező Misi fog mesélni az életéről és pályája során megélt élményeiről. Legtöbben a Magna Cum Laude zenekar énekeseként ismerik, de sokféle zeneiségben próbálta már ki magát, hiszen nemcsak a dübörgő bulik érdeklik, hanem igazi zenei felfedező, akit hajt a kíváncsiság, az újdonság, a kihívások. Mező Misi ezúttal másik oldalát mutatja be, ahogy ő fogalmaz: „amellett, hogy a nagy, alkalmanként zúzós, őrületesen hangos koncerteken láthattok Zenésztársaim mellett, mostantól alkalom nyílik arra is, hogy csen­de­sebb, meghittebb hangulatokat is megtapasztaljunk együtt, mesélő előadásom keretében. Csak Ti és én.”
A Várkert Akusztik debütáló darabjaként a történetekhez kapcsolódó, meghatározó dalok akusztikus gi­tár­kí­sérettel csendülnek fel. Humorral, vidámsággal, néhol elgondolkodtatva szórakoztatja majd a nézőket, bensőséges és meghitt hangulatot teremtve, összekapcsolódva a publikummal.

Várkert Bazár
02. 03.