Michael Bublé: Higher Tour 2023 – MVM Dome, február 8.
2023. március 10. /

„Az embereknek esőben fedélre van szükségük. Azért vagyok itt, hogy néhány órára szóra­koz­tassam őket, lehetővé tegyem a menekülésüket, hogy tudják, van remény, és hogy a romantika még mindig él és virul.”

Michael Bublé, a többszörös Grammy-díjas énekes küldetést vállalt, amikor közel két évtizede aláírta első lemezszerződését, és a mai napig ezt az utat folytatja, ha lehet, még nagyobb szenvedéllyel.
Fogadalmat tett, először is, hogy új életet lehel a nagy klasszikus ame­rikai dalokba, egyedi stílusát és a dalok iránti szeretetét is be­le­téve ezekbe az időtlen slágerekbe.
Másodszor, hogy listavezető pop­slá­gereket fog írni, amelyek önma­guk­ban is klasszikussá válnak.
És harmadikként – ami számára a legfontosabb –, hogy mindezen zenékkel koncertezzen, és elvigye velük a közönséget egy különleges utazásra, hogy egy olyan estét adjon nekik, amelyet soha nem felej­tenek el.
Michael Bublé minden alkalommal kiénekli a lelkét a színpadon, sze­re­nádot ad, megnevetteti, megríkatja közönségét, táncol, és töme­geket bűvöl el a világ arénáiban és stadionjaiban. Azt akarta, hogy a műsorai legendássá váljanak, és ez sikerült is neki, még saját leg­me­ré­szebb álmait is túlszárnyalva. A többszörös platinalemezes énekes/dalszerző/producer globális jelenséggé vált, és semmi jelét nem mutatja a lassításnak, amiről a rajongók is megbi­zo­nyo­sodhatnak új turnéján.
Michael Bublé 9 év után visszatér Budapestre, elhozva szenzációs show-ját február 8-án az MVM Dome-ba!

További infó: www.livenation.hu