A fesztiválszezon az erődben kezdődik!
2024. május 09. /

2024. május 3-5. között kerül megrendezésre 4. alkalommal a komáromi Monostori Erőd gigantikus falai közt az ErődFeszt Open Up! könnyűzenei fesztivál.
Mivel a fesztiválszezon az erődben kezdődik, ezért nálunk is kezdi meg Horváth Károly Charlie az idei Charlie77 turnéját május 3-án, pénteken 19 órakor. Őt követi a nagyszínpadon az örökifjú Korda György és Balázs Klári páros, akik az ErődFeszt színpadán melegítenek be a május 11-ei Budapest Aréna-koncertjükre. Az estét pedig a nagyon őszinte, szókimondó, multitalentum Szirmai Marci, alias Pogány Induló zárja. Egyedi orgánuma és szövegeinek rideg valósága garantálja az első nap betyáros lezárását.

[kep3]

Május 4-én a Sztárban Sztár döntőse, Schoblocher Barbara kezdi a programot a Blahalouisiana zenekarral, majd a tavalyi év nagy sikerén felbuzdulva idén is Szikora Robi és az R-Go hozzák el a csikidám életérzést az erődbe. Este 9-től pedig Kowáék, avagy a Kowalsky meg a Vega pengetik meg elektromos gitárjaikat, és indul a rock ’n roll, a fesztiválozók nagy örömére. A szombati napot a BSW formációja zárja. Meklód és Gaben nyomdapapírt nem kímélve szövegelnek bele az éjszakába, hogy aztán átadják a terepet a Rádió1 év DJ-jének, Regán Lilinek. Lili garantáltan olyan energiákat mozgat meg, amitől a fáradtabb közönség is újra a zsigereiben kezdi érezni az ütemeket.

Május 5-ét a New Level Empire formáció kezdi, akik dalaikban többnyire a rockzenéhez közel álló akusztikus alapokat minőségi tánczenével egyesítik. Majd jön a trappelemekkel vegyített popzenét játszó Juhász Márton, alias Dzsúdló az ErődFeszt Open Up! nagyszínpadára. Különleges zenei világával és színpadtechnikájával egy egészen felejthetetlen atmoszférát teremt az amúgy is felejthetetlen Monostori Erőd falai közt. Komárom egyetlen zenei fesztiválját pedig a már-már hazajáró Tankcsapda zárja este 9-től, akik nem véletlenül járnak vissza az erődbe, hiszen a látvány, az atmoszféra és a történelmi falakról visszaverődő hangzás egyszerűen lenyűgözte Lukácsékat.

Gyere és kezdd Te is a fesztiválszezont a komáromi Monostori Erődben!