Csodaszarvas Családi Nap a Festetics Imre Élményközpontban Gyenesdiás, szeptember 15.
2024. szeptember 10. /

A Bakonyerdő Zrt. gyenesdiási Festetics Imre Élményközpontja immáron 6. alkalommal, szep­tember 15-én, vasárnap, 10-15 óráig rendezi meg Csodaszarvas Családi Napot. A családi nap elsősorban a gyermekes családok számára kínál remek kikapcsolódási lehetőséget és élmény­gazdag programot.

Az élményközpont interaktív (AR) kiállításán kívül őshonos háziál­latokkal és hazai nagyvadfajokkal találkozhatnak a látogatók, és az állatok etetésén és simogatásán keresztül szerezhetnek közvetlen élményeket. Az élményközponthoz tartozó közel 8 hektáron elterülő állatbemutató kínál feledhetetlen élményeket kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A családi napon tematikus programokkal, arcfestéssel, hagyo­mány­őrző bemutatókkal, interaktív-játékos tudományos bemutatóval (állatijó fizika), az állatok különleges tulajdonságairól szóló bemutatóval, Ribizli Bohóc programjával, terápiás kutyusok bemutatójával, különleges „lézerharc” programmal, légpuskás élménylövészettel – Major Veronika olimpiai bronzérmes sportlövő közreműködésével – és természetesen pónilovaglási lehetőséggel várjuk a családokat. Mindezek mellett helyi termelők portékáinak (gyümölcs­szörpök, lekvárok, borok, vadkovászos kenyér, mézkülönlegességek) kóstolása és vására várja látoga­tóinkat!

A programokról részletesen: https://fiek.hu/aktualitasok/