Quidam
2015. március 16. /

A Cirque du Soleil társulata örömmel tesz eleget a felfokozott magyar keresletnek, a nagy érdeklődésre való tekintettel egy plusz előadást iktatnak be budapesti programjukba, s már február 15-én, vasárnap 13 órai kezdettel is megtekinthető lesz a BudapestArénában. Az extra

elődásra jegyek kaphatók a www.livenation.hu oldalon ke­resz­tül és a Ticketpro országos hálózatában. Az eredetileg meghirdetett 4 bu­da­pes­ti show-ra belépők már csak korlátozott számban vá­sá­rol­ha­tók.
A Quidam 1996 áprilisában debütált Montrealban nagy sátras pro­duk­ció­ként. Azóta a show milliókat nyűgözött le turnéi során mind az öt kontinensen. 2010 decemberében a Quidam új útra lépett, az elbűvölő előadást már aréna-showként mutatták be Észak-Ame­ri­ká­ban. A nem­zet­kö­zi gárda 46 világklasszis akrobatából, zenészekből, énekesekből és néhány különleges karakterszereplőből áll.
A történetben az ifjú Zoé unatkozik, fásult és szótlan szülei nem vesz­nek róla tudomást. Értelmetlennek érzi mindennapjait. Keresi, mivel tölthetné ki az életében tátongó űrt, amikor egy képzeletbeli világba csusszan át – a Quidam világába –, ahol olyan karakterekkel ta­lá­ko­zik, akik lelke felszabadítására biztatják.
Quidam – egy csodálatos utazás a képzelet földjére. Engedje, hogy a világ legjobb akrobatái elbűvöljék!

A budapesti előadások időpontjai:
Február 13., péntek, 20h
Február 14., szombat, 16.30 és 20h
Február 15., vasárnap, 13 és 16.30h

További info: www.livenation.hu