Lord of the Dance: Dangerous Games
2015. november 05. /

2015-ben is folytatódik a világ legnépszerűbb táncshow-jának, a Lord of the Dance-nek a sikersorozata. Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás az 1996-os bemutatása óta tavaly teljes felújításon esett át.
[kep3]
A karakterek is új, izgalmas személyiségekké fejlődtek. A show egy különleges meglepetést is ígér. A nyitójelenetben Michael Flatley a kivetítőn egy utazásra hívja a közönséget, melyben bemutatja, honnan is indult ő valaha, és hogyan lett belőle a világ egyik legnagyobb táncosa. Az előadás végén, a híres fináléjelenetben pedig Flatley virtuális mása is megjelenik a 3D technika segítségével, így a színpadtól visszavonult táncost újra és újra láthatja a közönség.
A Dangerous Games tavaly szeptemberben hatalmas sikerrel, húsz előadással debütált a London Palladium Színházban. Az azóta tartó világ körüli turné keretében a produkció ősszel érkezik hazánkba: október 20-án Veszprémben, 21-én Debrecenben, 22-én Budapesten a Sportarénában és 24-én Győrben láthatják a Lord of the Dance drámaian új verzióját.

Papp László Budapest Sportaréna
10. 22.