Jótékonysági előadás fogyatékkal élők javára
2016. Április 13. /

A 2016. április 26-ai Várj, míg sötét lesz című krimi jótékonysági előadás formájában tekinthető meg a Belvárosi Színházban. Az Orlai Produkciós Iroda, egyedülálló módon, a teljes jegybevételt
a Suhanj! Alapítvány javára ajánlotta fel. Ezzel támogatva Magyarország első integratív edzőtermének létrejöttét. A SUHANJ! Fitness látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentes, de ép vendégek számára is nyitott lesz, megnyitása májusban várható.

A Várj, míg sötét lesz című darab az OPI egyik legfrisebb előadása, amelyben Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás, Nagy Dániel Viktor játszák a főszerepeket. Az előadásban a SUHANJ! társ-alapítója, Ko­vács Patrícia vak lányt játszik. A darab számtalanszor aratott nagy sikert a világ színpadain, Quentin Tarantino is szerepelt egyik felú­jí­tá­sá­ban, az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmváltozat pedig örök klasszikus.

“Három idegen férfi találkozik egy üres lakásban. Keresnek valamit, ami a háziaknak nem jelent semmit, nem is emlékeznek, hogy hová te­het­ték, de a három idegen közül egy tisztában van vele, milyen sokat ér. Hogy mi ez a valami, és miért olyan fontos, azt csak ez az egy szereplő tudja. Mindenkinél kiszolgáltatottabb azonban a hamarosan hazaérkező háziasszony, a gyanútlan Susy, akit még a látása sem segít abban, hogy felismerje az egyre növekvő veszedelmet. Bravúros szerepjátékok egész sorával próbálják a bűnözők kiszedni belőle azt, amiről fogalma sincs. Igazi macska-egér játszma kezdődik, és a növekvő sötétben összemosódik, ki az üldöző és ki az üldözött.”

Az április 26-ai alkalomra kizárólag a SUHANJ! Alapítvány weboldalán rendelhetőek a jegyek.