Virtuózok – Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2016. augusztus 05. /

A világ első komolyzenei tehetségkutatójának második, izgalmakkal teli szériája hasonló sikerrel zajlott le a Magyar Televízióban 2016 tavaszán, mint a két évvel ezelőtti rangadó.

Most is rengeteg fiatal zenei tehetség tűnt fel a műsorban, akik közül a legjobbak adnak a tavalyihoz hasonló nagyszabású gálakoncertet államalapításunk ünnepén a Margitszigeten.
A kivételes tehetségkutató a maga műfajában soha nem látott nép­sze­rű­ség­nek örvend. A három korcsoportban zajló verseny nemcsak a fiatal reménységeknek ad egyedülálló lehetőséget a megmutatkozásra és előrelépésre, hanem széles körben képes népszerűsíteni a ko­moly­ze­nét, valamint közvetíti a kitartás, az elhivatottság és a szorgalom értékeit a fiatalok számára, akik a versenyt követően számos kon­cer­ten mutatkoznak be a közönségnek itthon és külföldön egyaránt.
Az augusztus 20-i ünnepi gálán a júniusban lezajlott televíziós döntő óta először állnak együtt színpadra a legjobbak, köztük a kor­cso­port­győz­te­sek: Kökény Tamás, Várady Gyula, Holozsai Eszter. A koncert szünetében élőben kivetítik az ünnepi tűzijátékot.

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
08. 20., 20h