Jean-Michel Jarre új világ körüli turnéja: Electronica
2016. szeptember 29. /

2016-ban hat év után először látványos élő show-műsorral lép újra színpadra az elektronikus zene atyja, Jean-Michel Jarre. Néhány nyári fesztivál után az Electronica világ körüli turné októberben indul Európában, a művész november 10-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a Broadway Ticket Hungary Kft. jóvoltából.

Lenyűgöző látványával és a világszerte milliók által csodált, leg­mo­der­nebb digitális technológia felhasználásával az új élő show ismét olyan zenei élményutazást ígér, amelybe a hallgató hamar belefeledkezhet. A kétrészes Electronica című nagylemezéről származó számok mellett Jarre kultikus albumairól – mint például az Oxygene és az Equinoxe – is válogat.
Az elektronikus zene ma ismert formájának egyik úttörőjeként Jarre olyan látványvilágot teremt, amelyet szerte a világon páratlannak tartanak. Nevezetes nagyvárosi koncertjeivel világrekordokat állított fel: Párizs La Défense városrészében 2,5 milliós tömeg előtt játszott, majd saját rekordját megdöntve a Moszkva fennállásának 850. évfordulójára rendezett koncertjén 3,5 millió ember vett részt.

Papp László Budapest Sportaréna
11. 10.