Új séf az Onyxban
2016. október 15. /

A Michelin-csillagos Onyx korábbi séfje, Széll Tamás 2013-ban a lyoni Bocuse d’Or szakácsverseny világdöntőjén a 10. helyezésig, majd 2016-ban a Magyarországon megrendezett európai döntőn az első helyig jutott el.
A korábbi séfek, Szulló Szabina és Széll Tamás minden energiájukat a Bocuse d’or 2017-ben megrendezésére kerülő lyoni döntőjére való felkészülésnek szentelik augusztus végétől. Az új séfek hosszú évek óta az Onyx csapatát erősítik: Mészáros Ádám Onyx séf és Pető András Onyx sous séf, valamint Tóth Ágnes Gerbeaud konyhafőnök, aki 16 éve dolgozik a Gerbeaud színeiben. Az új séfek előrelépésével egy időben, idén ősszel, követve a vendégek igényeit és a nemzetközi trendet, mind ebédidőben, mind vacsoraidőben kizárólag többfogásos menüvel fogadják vendégeket, mellyel a legigényesebben tudják bemutatni a szezonális kínálatot és a konyha kreativitását.