dunaPart
2017. november 28. /

November 29. és december 2. között immár negyedik alkalommal rendezi meg a Trafó – Kortárs Művészetek Háza a dunaPart – kortárs magyar előadóművészeti szemlét. A rendezvény fő célja megismertetni a Magyarországra látogató szakemberekkel a 2015-ös hasonló rendezvény óta

bemutatott magyar előadások legjavát a legkülönbözőbb műfajban: kortárs színház és tánc, cirkusz és egyéb innovatív, performatív műfajok – amelyet egy hattagú szakmai kuratórium válogatott.
A négynapos eseményen a neves programszervezőkből, fesz­ti­váli­gaz­gatókból, menedzserekből és kritikusokból álló nemzetközi szakértő gárda 30 produkció közül is válogathat, így lenyomatot kap a mai független előadóművészeti szcénáról. A dunaParton bemutatandó előadások nem csak az idelátogató külföldi szakembereknek szólnak. Az angol felirat és a szinkrontolmácsolás a Magyarországon élő kül­föl­diek­nek is elérhetővé és érthetővé teszi az előadásokat, a négynapos intenzív programsorozat pedig kiváló alkalmat kínál a budapestieknek és a fővároson kívül élőknek is, hogy pótolják azokat az előadásokat, amelyekről eddig lemaradtak.

Több helyszínen
11. 29. – 12. 02.